Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godnatt fina ni!

Hej på er! Ber om ursäkt för småtråkiga inlägg denna vecka. Lovar att bli bättre och tidsinställa massooor med roliga inlägg till er imorgon. Ska faktiskt vara hemma heeeeelt själv imorgon kväll och bara ta det lugnt. Så.jäkla.skönt. Har längtat efter att få krypa ner i badet och bara slappna av med tända ljus och en bra tidning. 

Idag var F ledig så när jag kom hem gjorde vi qournfärs med massa curry, ingefära, tomatsalsa, creme fraich, ost och soya. Hur gott som helst! Till det fyra olika sorters pasta och sallad. Enkel och bra mat! Tar typ 20 minuter att slänga ihop.Till efterrätt fick det bli F:s snabba och gooooda kokos-kladdkaka med vaniljgrädde, björnbär, hallon och marabou med daim + nötter och frukt. Mums! Sen har vi myst i soffan framför Modern family som vi aaaaldrig tröttnar på. Lika kul varje gång, även fast vi kollat på avsnitten fleraflera gånger, haha.

Annars då? F hämtade ut massa roliga paket som jag ska visa er imorgon. Lite vårnyheter från Ur&penn, två nya mattor, lite nya kläder och Fs födelsedagspresenter. Trots vår gemensamma ekonomi kunde jag inte låta bli att köpa liiiiiite iallafall, haha. =) Imorgon ska jag försöka planera lite och inhandla det sista vi behöver inför dagen med stort D. Älskar att överraska honom på födelsedagen med något, han blir lika glad varje gång – och för mig är det lycka!

Nu är det dags att plocka undan det sista och få lite ordning här hemma och sen bums i säng. Vi hörs mer imorgon!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss