Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Middagsdags

Hej på er! Tänkte mest kika in och önska er en trevlig söndagskväll. 

Vad har ni gjort idag? Jag och F har handlat renoverings-grejer nu innan han åkte iväg till jobbet. Toan ska göras om och golven som vi la för några månader sedan ska äntligen färdigställas. Ska bli så skönt! Speciellt nu när jag ska börja ta emot ER och göra fransar. Då känns det extra viktigt att alla i hemmet är perfekt! (Kommer att återkomma här på bloggen när utbildningen är sluförd och ni kan boka tid hos mig)

Nu då? Jags sitter och smider middagsplaner. Jag älskar (som ni kanske redan vet) vardagslyx och det finns inte EN dag när F har behövt äta något halvdant. Lagat alltid mat från grunden och ser till att det blir perfekt. Mat är himla viktigt för oss och det skapar fina minnen och framkallar härliga samtal. Så ikväll ska jag slå på stort. Nedan kan ni se hur en ungefärlig middag kan se ut hos oss. 

F älskar ugnsrostade grönsaker så kommer förmodligen att satsa på något sådant. Till det blir det nog lax med creme fraich, fetaost, soltorkade tomater, oliver och rödlök i ugn. Och massa sås och en mumsig sallad. Det slutgiltiga resultatet kommer självklart upp här senare i veckan, och recept med som vanligt! Kram på er!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss