Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Studenten

Det känns som om det var en evighet sen jag tog studenten nu, trots att det var knappt ett år sen. Det har hänt så enormt mycket sedan dess som jag är glad, lycklig och tacksam för. Studenten var faktiskt en av de allra bästa dagarna i mitt liv. Inte för att jag festade ordentligt eller firade stort, utan bara för att jag äntligen fick slippa min gymnasieskola som jag otrivdes på enormt mycket. Kommer ihåg lättnaden och lyckan i hela kroppen när jag visste att jag aldrig skulle behöva åka dit mer. Jag firade lugnt med min familj och det var precis som jag ville ha det. Jag bjöd på buffé och massor med efterrätt och när alla hade åkt öppnade jag och F en flaska champagne och åt jordgubbar på balkongen. Hur mysigt som helst och helt perfekt för min del.

När jag kollar på bilderna så ser jag så.. liten (?) ut. Jag har verkligen växt till mig på ett år och det har också F. På bilderna hade vi precis köpt vår nya lägenhet och bott i den i cirka en månad och jag hade också nyligen kommit hem efter två veckor i Barcelona. Så det ser ganska tomt ut och det var det också. Vi hade knappt några tallrika då vi innan flytten hade bott så pass litet. Men man tager vad man haver, haha. Är så glad över att vi är där vi är idag. Kunde inte ha varit lyckligare eller stoltare över oss och vårt liv.

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss