Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Älskade lördag

Lördagar är nog mina favoritdagar. Dega i sängen, ta en promenad med hundarna i det underbara vädret och mysa i soffan i väntan på onlinepizza. Så har vår morgon varit hittills iallafall. Kan tala om för er att det är välbehövligt efter långa veckor där vi jobbar om varandra dagarna in och dagarna ut. Det är dagar som denna jag känner mig extra lyckligt lottad för den fina, lilla familjen jag har och för det underbara livet jag lever.

Jag och F pratade om att boka en liten weekendtrip till Stockholm i sommar för att fira vårt första år som gifta. Ta in på det lyxigaste hotellet, äta god middag, få behandlingar och gå på spa för att sedan dricka drinkar, dansa och prata enda in på småtimmarna. Vi behöver verkligen en liten semester nu men det har verkligen inte funnits tid till det trots att möjligheterna på alla andra sätt har funnits. Längtar tills vi kommer iväg någonstans iallafall. Helst utomlands. En längre trip till ett varmare land är iallafall planerad till i slutet av detta år.

Igår sökte F in till universitetet också. Nu känns det så ”på riktigt” på något sätt. Han är så jäkla duktig och han har verkligen visat mig vad han går för nu när han har pluggat och jobbat samtidigt i två år. Han har läst den svåraste matten och även den svåraste fysiken för att komma in på sin drömlinje. Är så himla stolt och glad för hans skull. Tror att det känns lite extra för att vi verkligen har följt varandra från tidiga skeden i livet. Han är min största motivation och inspiration och jag njuter av nuet samtidigt som jag drömmer om framtiden och ser tillbaka på det förgångna med lyckorus. Alltid vi.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish