Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag

Godmorgon! Hundarna väckte oss tidigt imorse. Gissar på att det är för att det är himla ljust ute redan vid sju-tiden. Man känner verkligen att sommaren är på gång!

Igår kväll myste vi hemma med gottis efter ett hårt pass på gymmet. Jag körde rumpa och ben och F axlar och armar. Efter cirka en timme kände jag typ fortfarande ingenting och idag när jag vaknade har jag verkligen NOLL träningsvärk. Får köra ännu hårdare idag.

Annars då? Dagen kommer såklart att vara lugn (vi är ett gammalt gift par haha) då vi båda är galet trötta och vill ladda upp ordentligt inför veckan. Jag jobbar kväll och F jobbar morgon så det blir ännu en vecka utan att ses så mycket. Tur att vi sitter i samma byggnad så att vi kan gå förbi varandra och pussas lite då och då. Det är sånt som får mig att orka med dagarna. Nu i veckan så står bland annat nagelfix på schemat. Funderar på helröda eller fransk (som vanligt). Vad tycker ni? Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish