Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sanningen

Jag tänker inte ljuga och säga att jag inte anstränger mig med bilder som jag lägger upp på ex. instagram. Jag är perfektionist och vill att alla småsaker ska stämma överens och passa bra ihop. Här ser ni ett klassiskt exempel på hur jag kan hålla på. Jag provar först med det svarta sugröret men när jag ser att ett rosa skulle se finare ut med mina rosa naglar så byter jag. (Haha det låter så SJUKT larvigt, jag vet)

Jag måste tillägga att jag ABSOLUT INTE håller på såhär om jag ex. är med F eller en vän och fikar/äter något. Då får det vara och då tar jag bara en snabb bild. Men är jag helt själv hemma och har lite tid över så provar jag mig gärna fram i mina bilder. Har inte tid till sådana här saker allt för ofta, men ibland så! Sen lägger jag alltid på filtret ”valencia”. Använder inget annat till mina bilder.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish