Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Toaletten före/efter

VAR REDO FÖR ÄCKEL-BILDER i detta inlägg!! När vi skaffade denna lägenheten så stod det ett badkar som dom som ägde den tidigare valde att lämna kvar. Vi behöll det såklart (det är ju skönt att bada) men när vi bestämde oss för att renovera om i badrummet (väggarna och golvet var SÅ fula) så såg vi detta och det var PÅ RIKTIGT bland det vidrigaste både jag och F hade skådat. Det var missfärgat och beläggning sedan säkert 15 år tillbaka. Det var verkligen en ”jag-vill-spy-upplevelse”.

Vi köpte iallafall massor med rengöring och sprit och skrubbade och gnuggade och sedan så valde vi ett budget-alternativ och målade om hela badrummet vitt med våtrumsfärg. Vi tänkte först kakla hela badrummet med vitt kakel men då vi fick se prislappen så kändes det ovärt då vi inte har tänkt bo här längre än ett par år till. 

 

FÖRE:

 

EFTER:

Nu är det iallafall liiiite bättre och vi kan bo här några år till utan att gå runt varje dag och störa oss på äckliga och fula plastmattor. Det är fortfarande mycket småfix som ska göras (lister och rör) men sen så är det klart. Känns skönt att väggarna och golvet är färdiga iallafall. Fler bilder får ni när allt är helt klart!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish