Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej på er!

Hallå på er! Jag slavar på för fullt här på jobbet. Åt sushi till middag, köpte en chai latte och en stor chokladkaka och shoppade på MUS och Clip för att orka med kvällen. När jag slutar ska F möta upp mig och vi ska ta en promenad hem tillsammans. Hemma blir det chips och film i soffan, som jag har längtat.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss