Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

KAOS

Hej på er! Har ni sovit gott? Gissar att de flesta är på skola/jobb för tillfället. Äntligen torsdag! Veckorna bara rinner iväg mellan fingrarna känns det som.

Igår hände det som ALDRIG någonsin har hänt förut. Vi gick och la oss i ett ostädat hem. Vanligtvis så måste det vara ordning och reda omkring, annars kan inte jag sova. Jag är en pedantisk perfektionist och ALLT måste vara på plats och iordning för att jag ska trivas med min omgivning. Igår tvättade F på kvällen medan jag jobbade och sista tvätten kom upp ur tvättstugan vid halv ett på natten. Vi kvällsfikade och glömde helt bort att vi inte hade plockat bort i köket så det lämnades också i sista sekunden när vi märkte det. Så här på bilderna ovan kan ni se resultatet. Det är SÅ olikt mig och jag blir nästan lite rädd för mig själv. Känns som om jag inte bryr mig om något längre nu när vi ändå ska flytta bort härifrån. 

Imorgon ska jag samla ihop lite kläder och ordna en bloppis! Vad tror ni om det? Vi vill resa så lätt som möjligt och starta om livet från noll i Göteborg. Så vi ska sälja alla våra saker med undantag för teknik-prylarna. 

Nu ska jag ställa in massa blogginlägg så att ni har något kul att läsa medan jag stressar runt i planering, jobb osv. SKa också svara i ett inlägg på alla frågor jag fått på senaste här på bloggen. Så har ni frågat något senaste veckorna och inte fått svar så kan ni ju kika in lite senare! Massor med kramar!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish