Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

Sneak-peak

Här får ni en sneak-peak på mitt fantastiska, puderrosa set från averie.se. Jag har verkligen fastnat för deras underkläder och avgudar allt dom har att erbjuda. Deras leveranser är också helt galet snabba (fick detta paket dagen efter beställningen) och dom har fri frakt över hela Sverige. Deras grejer kostar kanske lite mer än H&Ms och Lindex, men man får verkligen KVALITET för pengarna. Ett + är ju också att plaggen är dö-sexiga samtidigt som dom är gulliga och att dom tar fram det bästa i varje persons kropp. Ni hittar BHn HÄÄÄÄR och trosorna HÄÄR. Ni kommer inte att bli besvikna om ni väljer att slå till. Lovar att det är dom skönaste och snyggaste underkläderna ni någonsin kommer ha haft på er. 

Jag kommer att lägga ut fler och bättre bilder på dessa senare. Kommer också lägga upp bilder så att ni får se hur fint dom sitter på mig. Om ni vill kolla in på averies hemsida för att se alla godbitar kan ni klicka HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss