Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Veckohandling

Såhär brukar det se ut när vi handlar mat för en vecka + lite mer frukt. Det brukar dock räcka myyycket längre än en vecka, haha. Har fått frågor om detta så det är därför jag lägger upp dessa bilder. Vad och hur ofta brukar ni handla? =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss