Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Veckorevyn

Fick denna i brevlådan för inte alls så många dagar sedan. Kände att jag verkligen måste ägna ett inlägg till Veckrevyn som jag läst i så många år. Kommer ihåg när jag var liten (13-14 år) och totalälskade att man fick med sminkprodukter varje månad. Då hade man ju inte råd att köpa själv i butik för veckopengen, haha. Vill verkligen slå ett slag för denna tidning som innehåller lite allt möjligt. Ni hittar den HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss