Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sista mars

Hej på er!

Jag har haft så gott som två bloggfria dagar och gissa om jag saknat er!? Massor faktiskt! Tur att vi har haft lite instagramkontakt iallafall under dagarna. Ni är bäst!

Nu ikväll har jag bara myst med Steffi på restaurang och café. Vi passar på att njuta in i det sista nu innan jag ska flytta. Vad ska man göra utan alla sina fina vänner som blir kvar här i lilla Umeå? Förhoppningsvis så finns dom kvar allihopa och förhoppningsvis kan jag möta massor av nya inspirerande människor och vänner för livet i Göteborg! Är det någon av er som bor där? Kommentera gärna och lämna mail-adress eller liknande också! =)

Har inte sådär supermycket att skriva då jag är sååå trött och har varit igång hela dagen. Fixade naglarna hos bästa Amanda idag också och fy vad jag kommer sakna ihjäl mig efter min bästa nageltjej! Hur tusan ska jag lyckas hitta någon som är ens i närheten så duktig som hon?! Kommer iallafall att hinna fixa naglarna en gång till innan det bär av söderut.

Imorgon kommer det upp lite roligare inlägg här på bloggen igen. Och glöm inte att följa mig på bloglovin! När vi når 100 följare där så kör vi en megatävling! Tills dess kan ni passa på att tävla om en valfri Victorias secret body mist HÄR.

Om ni bor i Umeå och vill få fina naglar så borde ni kolla in @amandanicolina på instagram! Hållbara och alldelles för snygga naglar!

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss