Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördagsdrinkar och söndagsmys

Hej på er! Förlåt för att det har varit lite dött härinne! Har haft en riktigt seg ”bakisdag” med F idag med pizza, gos i sängen framför TVn och allt som hör därtill. Igår var jag ute med min pingla, åt middag, drack drinkar och bara mådde. Umeås uteliv är ju riktigt torrt och tråkigt men är man med rätt person så kan det bli riktigt kul, så det hade jag verkligen tur med! Kan inte fatta att jag flyttar ifrån denna fantastiska människa om bara fem dagar. Herregud. Hur klarar man sig utan sin allra bästa tjej-kompis? Någon som har några tips, haha? Aja, vi får ta vara på den sista tiden ihop och som tur är så finns ju bil/buss/tåg och flyg, så vi kommer ju att ses ändå – bara inte lika ofta. 

Strax ska vi ut på sista svängen med hundarna innan det är dags för massage och läggdags. Känner mig så himla stressad nu när det har kommit till slutspurten här i Umeå. Allt ska fixas och ordnas, det ska packas och slängas och städas och rensas, samtal ska ringas och saker ska styras upp. Men när det är över så kommer det att kännas sååå skönt. Att bara sätta sig i bilen och veta att Umeå ligger bakom oss. Fy så jag längtar!

Ni som har undrat var tröjan i förra inlägget var ifrån så är den från NELLY. Finns i flera färger. HÄR är en direktlänk.

Hoppas ni får en underbar kväll! Och tack till alla er som är här inne och lämnar fina kommentarer varje dag. All kärlek till er! Och glöm förresten inte att följa mig på bloglovin, puss!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish