Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hittade denna och blev lite rörd

Detta är ju så himla sant! Håller ni med? Var tvungen att tänka efter lite om det verkligen stämde när jag såg bilden och det gör ju fasiken det! Varför är dom som har det bättre ställt ofta så snåla? Många har inte ens arbetat för det dom äger och har själva utan är födda med silversked i munnen, men ändå finns snålheten där.

Jag är nog väldigt generös som person. Jag hade en superenkel och härligt barndom med pengar i överflöd, kunde peka på det jag ville och få det. En bortskämd unge och en riktig pappas flicka. Med handen på hjärtat så kan jag nog säga att det var när min pappa gick bort som jag insåg pengars värde och som jag började uppskatta saker och inte ta dom förgivet och se dom som en självklarhet. När jag var 13 år började jag jobba själv (dela ut reklam på helgerna) och när jag var 15 flyttade jag som ni kanske vet hemifrån, och då hade vi det ju ganska knapert som ni kanske förstår. Jag har dock alltid varit väldigt generös av mig och delat med mig av allt till alla. Har svårt för snåla människor i allmänhet och en så liten sak som en ”snål” kommentar om något kan få mig att nästan tappa all respekt för en person. När en person i min närhet tvärtom är givmild och generös så väcker det en ännu större generositet i mig och jag vill dela med mig ännu mer till den människan. Förstår ni hur jag menar? Fy vilket flummigt inlägg detta blev, hoppas ni hängde med i vad jag ville få fram. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish