Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej på er!

Hej vänner! Vi har varit en sväng på stan och jag har (hör och häpna) faktiskt skaffat mig en ordentlig hudvårds-serie. Är så himla nöjd! Ska visa er bilder senare. Inhandlade också en Viktor&rolf-parfym och köpte ett par nya chinos till F. När han var klar på sin jobb-intervju åt vi thai-mat och sen åkte vi hem och nu medan han har sin andra träff med ett annat jobb ska jag städa lite. Ikväll ska jag, F och hans pappa iväg och kolla på majbrasan här i närheten. Vad hittar ni på ikväll? Kram!

Mums!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss