Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fransförlängning hos finaste Emelie

Lånade denna bild från Emelies blogg HÄR. Det kommer fler bilder lite senare i veckan när jag har klippt till dom lite, hihi.

I förrgår så fixade jag håret och fransarna hos fina Emelie och jag är så extremt nöjd! Det kunde inte ha blivit ett bättre resultat på varken fransar eller hår. Är så glad att jag har hittat en frisör/fransteknolog som jag verkligen trivs med och litar på. Alla tummar upp för det! Jag har redan bloggat om mitt hår och visat före/efterbilder men missade ni det inlägget så kan ni hitta det HÄR.

Jag gjorde mina första fransar hos Emelie för tre veckor sedan och jag har bloggat om det besöket också HÄR. På mig använder hon D-böj och 12 som längd på dom längsta fransarna då jag vill ha ett ganska naturligt resultat med lite ”extra effekt”. Precis som jag skrev sist så kommer jag verkligen aaaaldrig att vilja gå till någon annan än henne på grund av hur duktig hon är och hur bra resultatet blir. Jag är ju själv utbildad fransteknolog och älskar verkligen hur fina, separerade och täta fransarna blir. Ögat känns väldigt lätt och hon använder också riktigt bra och hållbart lim, vilket gör att fransarna verkligen sitter där dom ska sitta. 

För er som har undrat så hittar ni Emelie i Stenungsund som ligger ungefär en halvtimme från Göteborg. Man tar sig dit supersmidigt med buss eller tåg och trafiken går ungefär en gång i timmen fram och tillbaka. Superbra verkligen! Priset är dessutom endast 650:- och då ingår ett gratis påfyll varje gång vilket egentligen betyder att du betalar 325:- per besök. Ett helt EXTREMT bra pris! Det är i princip omöjligt att hitta en utbildad som arbetar för det priset och dessutom på salong, så passa på att boka tid hos Emelie om ni bor i Göteborg och vill bli sommarfina med nya fransar eller fräscht hår! 

Ni hittar Emelies blogg där hon tipsar om hår/makeup + skriver om sin vardag HÄÄÄR och ni hittar hennes instagram HÄÄÄR. Så om ni vill se fler bilder på hennes verk så ska ni kika in där! =) (PS: På hennes blogg kan ni också se före och efterbilder på mitt hår och mina fransar

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish