Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen lider mot sitt slut

Hallå på er! Hur mår ni? Vi mår bra här hemma och F åkte precis iväg till gymmet medan jag stannade hemma för att pyssla iordning lite, packa och göra pedikyr. Vädret har inte varit på vår sida idag så vi har mest suttit inne med film och gottis – men det är ju precis så en helg ska vara! Vi gjorde supergoda varma mackor till kvällsmat och till lunch åt vi hamburgare på färdiga grönsaksbiffar. Recepten kommer i veckan.

Imorgon ska vi tvätta, städa och packa in första lasset i bilen så att vi är redo att hämta nyckeln när F kommer hem från sin halvdag på jobbet. Känns så overkligt att det är så nära nu. Så glad och lycklig!

Dagens gottis!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss