Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

iMAT

Dags att byta ut mejeriprodukterna som kommer från kon till något nyttigare och bättre? Dessa är verkligen underbara och funkar bra att använda till PRECIS ALLT. Smakar underbart och både jag och F älskar dom. All bas ligger i havre och vatten så produkterna är även hälsosamma. Ett stort tips och dessa finns på närmsta ICA eller COOP! Läs mer om produkterna HÄR.

Kom ihåg att vi inte är kobebisar. Vi ska inte dricka kons mjölk då den är till för kalvarna. Jag tycker det är helt sjukt att man faktiskt dricker en annan arts mjölk som om det är helt naturligt. Jag menar, det hade ju varit precis samma sak om vi “människo”kvinnor började servera vår bröstmjölk till våra husdjur? Korna ska ju dessutom bara producera lite mjölk så att det räcker till kalven hon föder men det är så pass framavlat så att kon tvingas producera 50 liter mjölk istället. Det är riktigt jävla sjukt och vidrigt enligt mig. Tänk på det lite iallafall.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss