Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mackor med tartex

ALLTSÅ HIMMELRIKET! Nu vet jag att mackorna ser skittråkiga ut och ja, jag hade tråkiga grönsaker på den dagen jag tog kort men måste verkligen tipsa er om TARTEX som är ett helt vegetariskt pålägg i form av en pastej. Finns i massor av olika smaker och just denna har smaken av örter (finns chili, vitlök, champinjoner osv). Mums! Ni hittar tartex HÄR och det är baserat på antingen näringsjäst eller solrosfrön. Ni kan köpa produkten i dom flesta mataffärer och ni hittar mer info om produkterna HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss