Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att ta bilder med varandra

Jag kommer ihåg dom första åren som vi var ett par. Vi tog seriöst bilder ihop VARJE dag och nu är jag så tacksam för det då man verkligen har mycket att se tillbaka på och minnas. Nu för tiden tar vi aldrig kort och när vi väl gör det så blir det som ja.. bilden ovanför denna text, haha. Jag ska verkligen skärpa mig och börja fota oss mer nu. Förr gjorde vi också ett album för varje år vi var tilsammans fyllt med bilder och texter men det har vi också blivit dåliga på nu. Fy skäms! Hur är ni som par? Tar ni mycket bilder ihop eller har det också avtagit med åren? 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss