Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Det godaste jag vet

Det godaste som finns är smält choklad med hackade nötter i + massor med frukt. Tror jag ska köra en favorit i repris ikväll faktiskt. Nu för tiden undviker vi ju all choklad med komjölk i den mån det går så jag ska se om jag kan hitta min favvo-veganchoklad i hyllan. Lovar att visa den på bloggen då ifall någon är sugen på att prova! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss