Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lukta rosa

Body Tender Edt 35ml//Bvlgari Omnia Crystalline EdP//That Moment Edp 30ml//IsaDora Aloha EdT//Prada Candy Florale EdT//Ja! For Her Edt 50ml//Floral Secret 50ml//Britney Spears Fantasy The Nice Remix EdP//Britney Spears Fantasy The Naughty Remix EdP//Cat Deluxe Edt 30 ml//Secret Potion Edp 50 ml

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss