Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Puuuuh!

Hallå på er! Har nästan inte en sekund över att andas här hemma men nu börjar det bli lite ordning på allt. Vardagsrummet är helt klart och badrummet är även det städat och klart (kommer dock städa lite till imorgon just där inne innan flytten) och köket är även det på G. Hundarna är nytvättade och tvättkorgen är överfylld så när F har kommit hem och vi har fått i oss lite middag är det dags att köra sista tvätten i denna tvättstuga. I vår nya lägenhet har vi egen tvättmaskin och torktumlare och det ska bli så.jäkla.skönt att inte behöva boka tvättid och kämpa som en dåre för att släpa ner allt i källaren. Dessutom brukar jag undvika att tvätta själv då det enligt mig är obehagligt att gå ner i en källare ensam och tvätta. Kalla mig larvig men jag är fortfarande extremt mörkrädd, haha. Ska bli såå skönt iallafall! Har köpt fina burkar till tvättmedlena och en fin flaska till sköljmedlet på IKEA som jag tänkte klä in i spets och sedan fylla med god-doftande tvätt/sköljmedel. Tror det kommer bli superfint. Annars gömmer jag alltid tvättmedel och sådant i skåp då det inte är det snyggaste att ha framme men nu kan det faktiskt stå framme och se fint ut i vår nya lilla ”tvättstuga”. Vi ska fixa iordning min walk-in-closet också och trycka upp massor med IKEAlackhyllor på väggarna och fylla med alla skor och galgar i klädställningar osv. Kommer bli uuurbra. Det lär ta några månader innan allt är klart men när det är det får ni såklart se resultatet. Kramar!

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss