Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon och starstrucked

God morgon!

Jag är helt slut idag men ändå uppe med tuppen för att vika tvätt, städa klart och packa klart. F har halvdag idag så vid 13 ska vi hämta nycklarna och sen är det äntligen dags för flytt! Känns fortfarande overkligt! Något som jag dock stör mig på är att man inte kan köra in på gården ALLS! Så vi får släpa alla saker från parkeringen istället för att kunna ställa oss utanför ingången till huset! Hur dåligt?! Bara det kommer göra att det tar ännu längre tid och det lär nog ta ett tag som det är redan. Belöningen ikväll blir MAXmat, dels för att vi inte har några kyl/frysvaror och inte kommer hinna handla det innan middagsdags och dels för att jag och F kommer jobba tio gånger snabbare om vi vet att vi ska få skräpmat som belöning. Vi har nämligen haft galna cravings efter det sen igårkväll och var nära på att ta en sväng förbi MAX redan då. Men det blir mer passande idag räknade vi ut, haha. Har ni testat deras vegetariska burgare? Den är sååå god!

Förresten så började Paow följa mig på instagram idag och för mig är det sååå häftigt! Som när Fanny Lyckman började följa mig för typ ett halvår sen! Är helt starstrucked! Låter sååååå töntigt men jag har följt dom i så många år och att dom vill följa tillbaka är ju bara SÅ coolt! Kalla mig larvig men var ändå tvungen att dela med mig lite, haha. 😉

Nu är det dags att styra upp allt här hemma. Att jag inatt ska få somna i en megalägenhet på 96kvm känns så overkligt och underbart. Fy vad jag kommer sova gott inatt. Bloggen har massor av tidsinställda inlägg och kommer uppdateras som vanligt. Ha en underbar dag och tusen kramar!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish