Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Älskade Göteborg

Alltså Göteborg är helt magiskt. Jag är helt kär. Umeå kan verkligen slänga sig i väggen (förlåt Umeå<3) jämfört med det här. Det känns som om tiden stannar och som om inget finns förutom vi och naturen. Fy vad flummig jag låter men kan ni iallafall se någorlunda på bilderna hur vackert det är?!

Ikväll har vi ätit gott, pussats och bara legat på klipporna och njutit av solnedgången. För en gångs skull har vi faktiskt fotat ordentligt så imorgon kommer det upp massor av bilder! Håll utkik! =) Och ni som längtar efter att jag ska lägga upp mer bilder på mig får iallafall några imorgon, haha. Jag är fortfarande rätt obekväm med ansiktsbilder då jag tycker att jag är mycket snyggare i verkligheten än på bild och att jag ser helt annorlunda ut i ansiktet på alla bilder. Jag och F har förresten pratat om att investerna i en ordentlig kamera till bloggen (den växer ju i raketfart) då det kan vara roligare att se lite proffsigare bilder. Vad tycker ni?! Och har ni några tips på en bra och snygg kamera till ett okej pris? Tipsa gärna isåfall!

Måste förresten påminna om att lägga till mig på bloglovin så att ni inte missar något! Det kommer ske lite ändringar på bloggen inom snar framtid som ni inte vill missa! =) Ni kan lägga till mig HÄR

Nu ska vi iväg till gymmet och sen ska vi gosa ner oss i renbäddad säng och sova. Underbara torsdag!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish