Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vamos a la playa

Godmorgon på er!

Idag ska jag försöka få ordning på ALLT innan vi får finbesök från Umeå. Först av mormor och lillebror och dagen efter det av älskade bästis! Fy så jag längtar! Hoppas vädret håller i sig så att vi kan vara ute mycket i solen. Jag funderar förresten på att börja måla om vardagsrummet idag men vet inte om jag skulle hinna klart och det vill jag gärna göra så att vi slipper bo i ett renoveringskaos. Blir så stressad av sådant. 

Hade världens mysigaste kväll igår vid havet. Vi är där nästan varje kväll och har kastat oss i bilen direkt F blivit klar på jobbet för att åka dit och igår var inget undantag. Jag vill inte missa en sekund och jag älskar att njuta där. Ni vet när allt är sådär perfekt och härligt, det är sol men samtidigt blåser det hela tiden lite lätt så att det aldrig blir ”för varmt”. Så är det, hela tiden. På helgerna brukar vi åka dit och bara ligga på klipporna mellan 8-20. Det gäller att ta vara på alla soldagar. Håller på att gå igenom alla bilder nu men här nedan får ni några stycken så länge. Fler kommer när jag har valt ut alla favvisar!

Vill förresten tacka er alla som kikar in här varje dag. Jag uppskattar det så enormt mycket och jag uppskattar också alla fina kommentarer ni lämnar. Jag läser en hel del bloggar och jag har fasiken dom bästa läsarna EVER. Jag får typ en elak kommentar någon gång i veckan (ibland inte ens så ofta) och resten är hjälpsamma och kommer med feedback och fina ord. Jag är lyckligt lottad som har er och ni ska veta att jag verkligen uppskattar varenda en av er! Ibland är det lite läskigt att veta att flera, flera tusen sitter och kollar på bilder på en, ens familj och hem, läser om ens liv och har koll på vad man gör. Tänker man så blir man lätt paranoid, haha. Men jag älskar att inspirera och jag älskar att bli inspirerad av er också! =) Ni får jättegärna lämna era bloggadresser i kommentarsfältet nedan så får jag kika in hos er också och lära känna er lite bättre. STOR kram! <3

Hur fint?! Jag är helt kär i ”vårt lilla ställe” bland klipporna. Jag känner mig så himla fri vid havet. 

Haha och jag är så jävla larvig och både pussmunnen och fingrarna kommer alltid fram när jag ska vara med på bild. Fjortisfasorna är inte helt över. Men jag har ju ett år kvar av tonårslivet så får försöka träna bort det innan jag fyller 20 😉

Och en liten puss! <3

Lite gottis i solen. Rekommenderar dock inte att ha med choklad för att den smälter bort SÅ snabbt (nähä!?), haha.

Och en liten promenad till parkeringen med vovvarna efter en lyckad kväll. Det är helt smockfullt på parkeringen precis vid stranden där vi brukar vara så vi får gå i runt 20 minuter från en annan parkering för att komma till favvostället. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish