Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helg

Godmorgon fina ni!

Sitter i tillfället i bilen utanför en galleria innan vi ska till stranden. Jag såg en helt fantastisk klänning på Gina Tricot så innan stranden var jag tvungen att skicka in F och kolla ifall den finns! Håller alla tummar och tår att han kommer ut med en liten påse och att klänningen fanns i min storlek osv!

Iallafall så hade vi en urmysig kväll igår. Vi båda var sugna på skräpmat och hittade ett snabbmatsställe här i Göteborg som heter Jonborgs grill som hade helt fantastiska veganska och vegetariska burgare. Dom är inriktade på vegetarisk och vegansk snabbmat och nästa gång ska vi testa deras kebab! Tips till er som bor i Göteborg! Verkligen urgott! Sen promenerade vi runt i stan, kollade lite vad som hände överallt och fastnade på ett ställe som serverade frozen yoghurt innan vi tog bilen hem till vovvarna igen. Ett par underbara timmar och en himla härlig fredagskväll med mycket prat om gamla minnen och även om framtiden.

Vet ni?! F kom precis ut med klänningen i högsta hugg! Den hade bara funnits kvar i min storlek och dessutom på rea för 99:-! Verkligen menat att jag skulle ha den med andra ord! Bilder kommer senare.

NU: Stranden! Ha en helt fantastisk dag! Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish