Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Godmorgon!

Bloggar för tillfället från mobilen. Är ute på en liten promenad med vovvarna och det är såå härligt väder! Min mormor står hemma och gör mat (hon har verkligen skämt bort oss med sin underbara kunskap kring matlagning), F är på jobbet och min lillebror sover. Jag älskar att vara ute den här tiden och särskilt när det är så lugnt ute. Jag får verkligen frid i hela kroppen. Känns så skönt att vi har naturen (skog, havet, grönområden) nära oss. Hade aldrig kunnat bo mitt i stan. Hade känt mig instängd och inte kunnat få ro. Som den norrlänning jag är, haha. När vi köper hus i framtiden så vill jag bo precis vid havet, nära till skog och långt från närmsta granne. Behöver inte vara jättelångt men iallafall en bit så att man inte bor ”på” varandra.

Igår var vi på Liseberg och hade så mysigt! Jag och min bror åkte typ ALLT och jag satt och blundade i alla berg och dalbanor som åkte upp och ner och snabbt och ja, usch! Ångrar lite att jag inte vågade kolla men jag är så jäkla feg och tror att jag ska flyga ut ur stolen eller dö hela tiden. Någon mer som är som jag?! Måste dessutom göra tummen ner för kötiden. Visst, jag förstår att många vill åka men att vänta upp mot tre timmar på vissa attraktioner som sedan tar typ två minuter att åka känns ju inte sådär jätteroligt. Måste också skriva lite om deras vegetariska restaurang som serverar helt fantastisk buffé! Var längesen jag åt så gott! Och hann inte ens smaka allt innan jag blev proppmätt. Tycker verkligen att ni ska gå dit nästa gång ni besöker Liseberg. Green room heter den! Alla tummar upp!

Nu ska jag gå in igen och fräscha upp mig lite och när min lillebror vaknar ska vi åka till stan. Kramar till er!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish