Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej på er!

Känns som att jag är uppe olagligt tidigt idag?! Kanske inte om man ska jobba hela veckan men jag är ju faktiskt ledig en vecka till innan jobbet drar igång och borde ta mig en sovmorgon eller två. Dessutom kommer bästis hit snart och då blir det inte så mycket sömn faktiskt om jag känner oss rätt, haha 😉

Igår myste jag och F ner oss i sängen runt tiotiden och åt frukt, choklad, smoothie och bara pratade. Känns som om det verkligen behövdes och som om vi inte alls har hunnit med varandra i allt jobb, renoveringskaos, stress, besök osv. Känns så himla skönt nu och jag vaknade med ett ”lätt” hjärta och vetskapen om att vi iallafall har fått liiite egentid ihop. 

Idag ska vi bara ta det lugnt här hemma. Min mormor och lillebror åker redan imorgon och vi ska försöka ta vara på den sista tiden ihop. Ska eventuellt lägga fransar på min mormor och annars står städning, tvätt, hundpromenader och matlagning på schemat. Ikväll ska F lägga golv här hemma i hallen och det ska bli skönt att ta ännu ett steg mot en färdig lägenhet. Vi har verkligen kompletterat varandra i allt detta kaos och tak och väggar har jag fixat och golv och resterande har han gjort. Vi lär inte vara klara innan jag börjar jobba den fjärde augusti men vi lär vara iallafall halvvägs vilket känns bra. Vi är båda två stillasittande på jobbet mestandels så den fysiska energin kommer finnas kvar när man ramlar in genom dörren vid 17-18tiden. Då är det bara att sätta igång i hemmet igen med andra ord, haha. 

Hoppas ni får en superhärlig dag! Stor kram! 

Gårdagens gottis 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish