Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

Inredningsparty

Hallå på er! 

Ligger ni och sover? =) 

Jag har en snarkande man och två sovande vovvar bredvid mig men jag kan.verkligen.inte.sova. Inredningen har verkligen tagit över helt och jag har lagt en beställning på både ELLOS och H&M. Sitter även och kikar på byråer och avlastningsbord/bänkar till hall och sovrum. Finns så mycket fint att jag blir tokig! Tänk om man var miljonär, haha.. ZARA HOME har jag även klickat runt en massa på men då det är lite dyrare och mest småkrafs så får det vänta tills lite ”större” möbler är på plats.

Detta har jag klickat hem! Vad tycks? Mest krimskrams och det ”viktaste” i dessa beställningar är ju lampan till köket (ska hänga ovanför köksbordet) och duschdraperierna. 

Denna ska vi ha i sovrummet. Så rymlig och så fin!

Denna vill jag ha i hallen och hänga vår gamla träspegel ovanför. Den är vitmålad och superfräsch och jag tror att det kan bli riktigt bra.

Denna spegel hade vi i vår förra lägenhet och jag saknar den helt otroligt mycket. Ska helt klart inhandlas igen. 

Förhoppningsvis får vi bilen lagad redan imorgon och kan åka och inhandla dessa tre godingar. Hade varit perfekt innan bästis kommer hit på fredag. Annars har F lagt golv i en av våra hallar idag och imorgon ska han som sagt lämna in bilen på reparation. Känns rent åt helvete (ursäkta) att lägga ut så mycket pengar på det men det måste ju göras någon gång så lika bra att ta tag i det nu! Hoppas vi får det liiiiite billigare iallafall med tanke på att han har jobbat på firman där den ska lämnas in. Håller tummarna. 

 

Kommentarer

  1. Sara

    Hej Gabriella! Jag tycker det är så kul att hänga med dig i allt inredningstänk! Kommer du ihåg vart ifrån du beställde/köpte hallmöbeln med skohylla och korgar? Har tänkt på den länge 🙂 kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss