Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Torsdag

Hej fina!

Har varit vaken sen klockan fyra inatt och inte kunnat sova. Satt uppe och kollade (och klickade hem, haha) inredning till klockan två och var rädd att vi skulle försova oss ifall jag somnade djupt och inte hörde larmet så låg på helspänn i runt två timmar innan larmet ringde vid femtiden på morgonen. Får ju skylla mig själv lite men det finns så mycket fint när det kommer till hem och inredning så man kan ju inte sluta titta!

Har iallafall valt ut en TVbänk nu också och förhoppningsvis kan vi åka och inhandla alla större möbler vi har lagt ögonen på ikväll. Ska bli skönt att fylla upp lite tomrum här hemma. Annars har vi fortfarande flera rum att måla och lägga golv i men det vill jag helst inte tänka på nu! Nu på morgonen ringde F och sa att bilen är temporärt fixad och att vi kommer att kunna använda den i någon vecka innan dom får in reservdelar och det kändes SÅ skönt att höra att vi inte är helt billösa längre. Annars har jag druckit FROOSH, myst med vovvarna och klickat hem lite nytt nu på morgonen. En väggtext till sovrummet, en fin ljusslinga som ska bindas kring sänggaveln och två ljusstakar till köksbordet fick det bli. Känner hur allt detta saaaakta men säkert ruinerar oss, men så får det bli! Man måste ju trivas hemma!  

Älskar denna. Nu borde testa! Inga tillsatser och BARA frukt och bär.

Gårdagens middag. Så god och enkel! Vi stekte lök, paprika och morötter i olivolja och paprikakrydda, chili, salt och peppar. Sedan slängde vi i ett par färska tomater som vi hade skurit och lät allt puttra tillsammans med lite vatten.

Denna dryck är så GOD. Fick den i månadens Healthy box. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss