Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Välkomna hit!

Hej på er!

Jag vill välkomna alla nya läsare hit! Eftersom att ni är så många nya så tänkte jag berätta lite om mig själv och försöka få med det mesta om mig som kan vara spännande att veta! Jag heter Gabriella Joss, är nyfyllda 19 år och alltså född 1995. Jag bor i Göteborg och flyttade hit med min man och våra två vovvar för cirka tre månader sedan. Vi är ursprungligen från Umeå där vi har bott och växt upp under hela livet så storstadslivet är väldigt nytt för oss båda! Men vi trivs och kunde inte ha känt oss mer hemma!

Jag gifte mig två månader efter att jag fyllde 18 år och detta enbart på grund av kärlek. Jag och min man (som i bloggen går under namnet F) har varit ett par sedan tidigare tonår och utöver att tatuera varandras namn så ville vi också ha samma EFTERnamn. Så istället för ”Hansson” är jag nu en ”Joss”. Känns fortfarande overkligt att vi är äkta makar och vi firade för bara ett par dagar sedan ett helt år som gifta! Galet kära är vi fortfarande trots snart fem år ihop, så pussbilder och annat rosa fluff-fluff skriver jag mer än gärna om! Vi har två små hundar tillsammans också! Dexter som fyller två år i augusti är en blandning mellan prazsky krysarik och dvärgpudel och Zelda som är ett och ett halvt år är en blandis mellan chihuahua/tibetansk spaniel/russkiy toy. Vi är i dagens läge sugna på en tredje vovve och vi har också planer på barn då vi vill ha en stor familj och är mer än redo för det! 

Jag jobbar heltid med min blogg men har även ett annat jobb som jag arbetar på mellan 8-17, så man kan säga att jag är en riktig arbetsmyra som trivs med att ha många bollar i luften! I min blogg får du läsa om allt mellan himmel och jord och jag är nog en väldigt öppen människa som mer än gärna delar med mig av personligt utan att bli alldeles för privat. Jag vill att alla som kikar in här ska känna sig inspirerade och lämna bloggen med ett leende och positiv energi, då har jag lyckats! 

Jag och min man är vegetarianer så jag delar med mig av mycket recept när det kommer till vegetarisk kost, tips på vad man kan äta och ja – egentligen allt som har med det att göra! Jag bjuder på mycket frukt och smoothiebilder då det är något jag ÄLSKAR och något annat som ligger mig varmt om hjärtat är vit inredning. Vår nya, fina lägenhet på 96kvm som vi för tillfället håller på att renovera blir sakta men säkert fylld med romantiskt och shabby chic och detta är också något jag mer än gärna bloggar om! Annars då? Hmm.. Har jag nämnt att jag är shoppinggalen? Älskar att gå på stan och klämma och känna i butiker men även webbshopparna på nätet är mina bästa vänner! Smink, hår och naglar är också viktigt och SKOR är min drog. Så jag är nog en ganska klassisk girlygirl som kladdar på läppglans varannan minut och mer än gärna testar det nyaste inom skönhet. Djurrättsaktivist är jag också och kämpar för djuren och deras rättigheter varje dag! Om jag ska beskriva mig själv med tre ord så är jag driven, kärleksfull och extremt omtänksam. Jag har mycket mål och planer och även det får ni ta del av här i bloggen!

Sedan ett par månader tillbaka har jag drivit for.mes största blogg och min blogg har verkligen växt ENORMT under halvåret som jag har bloggat. Ni läsare är så jäkla viktiga för mig och jag svarar alltid på alla era mail och kommentarer, så det är något ni kan räkna med. Jag har lovat mig själv att alltid, alltid, alltid göra det, oavsett hur stor min blogg än skulle bli i framtiden! Ni är anledningen till att det har gått så bra för mig och jag är er evigt tacksam för det!

Annars är jag nog egentligen som vem som helst. Jag vill att alla ska kunna känna igen sig i mig och jag försöker precis som varenda en av er få ihop heltidsjobb, hem och relationer. Precis som ni stressar jag på morgonen för att hinna till spårvagnen som jag såklart missar i sista sekund och precis som dom flesta försöker jag gång på gång komma igång med träningen men hamnar istället framför en film med chipspåsen iallafall. Jag petar mig också i ögat med min mascara ibland på grund av trötthet och jag kör runt i en grön Renault Clio med sprucken framruta. Jag är inte en bloggare som bara kommer att bjuda er på glammiga utlandsresor, dyra märkeskläder eller häftiga outfitbilder i spännande miljöer. Jag är precis som vem som helst och har även jag dålig hy och stubb på benen ibland. Söker ni efter en ärlig blogg rakt från hjärtat så har ni hittat rätt! =)

Ni som vill se mer av mig får såå gärna lägga till mig på instagram (@gabriellajoss) och ni får även supergärna lägga till mig på bloglovin HÄR. Välkomna hit och hoppas att ni är här för att stanna! Om ni undrar något mer eller tycker att jag har missat att få med något så får ni självklart kommentera i detta inlägg så svarar jag bland kommentarerna. STOR KRAM! <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss