Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nattliga tankar

Kan inte somna inatt. Vet inte vad det är med mig. Antingen så är jag lite föööör uppe i varv efter att ha druckit en celsius lite för sent eller så är jag bara tankspridd och lite stressad. Det är nästan lite farligt för mig att vara uppe på nätterna. Jag tänker på allt och lite till. Allt ifrån orättvisor i världen till vad jag vill göra i framtiden till vilken färg vi ska ha på skrivbordet som vi ska ställa i vardagsrummet. F ligger och snarkar bredvid mig och jag ska snart mysa ner mig i hans armar och iallafall försöka få lite sömn. Jag har tänkt på att jag nästan alltid vänder mig till bloggen dom där nätterna när jag inte kan somna. Eller så lyssnar jag på lugn musik och stirrar upp i taket typ, haha. Vad gör ni när ni inte kan somna?

Idag har jag för övrigt fått hem massor av paket som jag tänkte visa er imorgon. Allt från smink och mat till lite heminredning – så mycket fint! Annars har jag inte gjort så mycket mer än att försöka sova bort min sjukdom, mysa med F och vovvarna, ätit gottis och bara vilat. Blir nog hemma från jobbet även imorgon och på lördag ska jag fixa fransarna hos bästa Emelie och vi ska också ta en fika ihop och gå en sväng på stan. Såå mysigt! Har längtat efter lite tjejsnack och fikamys.

Något annat jag tänker på när jag inte kan sova är hur jäkla kär jag är. Jag har så mycket känslor för min bästa vän, man och själsfrände att jag inte finner tillräckliga ord. Jag är kär i hur han är. Jag är kär i hur han ser ut. Jag är kär i hur han rör sig, hur han ser på mig, hur han pratar och hur han behandlar andra. Jag är kär i hans driv, tålamod, värme, lojalitet och varma hjärta. Jag är kär i hans mjuka läppar, vackra ögon och stora händer. Jag är kär i kärleken och jag är kär i oss två ihop. Jag är livet evigt tacksam för vad jag får uppleva varje dag. Efter alla dessa år så är känslorna starkare än någonsin. Jag älskar dig. Föralltid. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss