Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Underbara helg

Ääääntligen helg! Och jag vaknar upp någorlunda frisk. Kan det bli bättre? Blir sista sjukdagen från jobbet för min del och på måndag så tar jag nya tag. Hoppas att jag känner mig helt frisk till imorgon! Idag ska jag bara ta hand om mig själv. Tänkte sätta mig i badet om en stund med en goood badbomb som jag faktiskt hittade på MAXI för några veckor sedan, haha. Den doftar rosor, liljor och såå blommigt och fräscht. Har velat använda den länge men inte riktigt haft tid till det. Tänkte måla om tånaglarna, smörja in mig, ha ansiktsmask, skrubba hela kroppen, raka, fixa, färga bryn och fransar och allt sådant där som får en att må bra.

Annars tänkte jag bara mysa med vovvarna, se på PLL och kanske slänga upp lite skor och sådant på tradera. Jag har ju fullt med Jeffrey Campbell-skor som är köpta för flera år sedan men som jag inte använder längre. Vissa kommer jag såklart att behålla (mina favvisar) men dom flesta ska bort. Här i Göteborg är det så mycket kullersten så tycker knappt att jag har användning för dom. Sen är tempot mycket snabbare på allt så för att hinna springa till spårvagnen någon gång då och då så passar det inte riktigt att bära 13/15cm klack längre. I Umeå hade jag klackar VARJE dag. Det är så mycket som kan förändras på så kort tid och även om det bara är “små” saker så märker jag verkligen hur annorlunda jag är om man jämför då och nu. Inte bara i samband med flytten utan över huvud taget under senare år. Värderingar har ändrats, klädstil, tankesätt och prioriteringar. Sminkrprodukter och inredningssmak. Vad jag äter och vilka jag vill umgås med. Jag är samma person fast ändå inte på något vis.

Bjuder på två bilder från kvällsmys lite tidigare i veckan. Zelda är såå söt och vill alltid vara med på bild när mobilen kommer fram, haha. 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss