Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

Coozie.se

Inredning är något som ligger mig SÅ varmt om hjärtat och ni som har följt mig ett tag vet att det är vitt, beiget, ljusgrått och silver som gäller. Att blanda gammalt och nytt, att få in det där lilla extra i alla rum och att skapa det där ”hemma” och personliga är för mig både en utmaning och något roligt. Jag är sjukt kreativt lagd och har alltid tyckt om att pyssla, måla, fixa och ordna. Att numera ha en hel lägenhet på 96kvm att göra till vår egna och fylla enligt våra önskemål är för mig magiskt. Vi är inte helt klara med renoveringen ännu och det lär dröja ett tag till innan allt är målat och alla golv är lagda – men dom rummen vi har blivit någorlunda klara i är kök, sovrum och ena hallen (ja, vi har två, haha).

Fick hem denna underbara ljusslinga från coozie.se innan helgen och jag är helt kär. Vi hade ju en likadan redan innan men denna är mycket längre och går att använda på fler ställen. Vi valde att hänga den runt spegeln och det blev så mysigt och fint. Är helt kär! Slingan finns i olika färger och i olika längder och ni kan kika in alla HÄR. Man kan välja 20 eller 35 bollar och just nu kan ni tävla på coozies instagram om en valfri slinga med 20 bollar. Hur bra?!

Det var någon på instagram som frågade om leveranstid och dom har snabba utskick och jag fick hem mitt paket dagen efter jag hade lagt beställningen.

Fick även med en liten extra-present! Vi får ju hem vår nya kyl och frys på onsdag (!!) och hur perfekta kommer inte dessa att vara på dom? Jag gillar inte kylskåpsmagneter så mycket i övrigt men dessa var verkligen helt i min smak. Dom ska få hänga på ”sidan” av kylen där jag brukar sätta upp viktiga papper, kuponger osv som gäller för månaden.

Vad tycker ni? Jag är så nöjd och det känns höstigt och mysigt. Kan helt klart rekommendera coozie.se för alla er som gillar vit inredning, shabby chic och romantiskt.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss