Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

NYX COSMETICS

Jag älskar smink och jag älskar att testa nytt smink. Fick hem detta paket från NYX COSMETICS och jag är så nöjd! Min favorit är mascaran då jag verkligen gillar mascaror med gummiborste. För tillfället använder jag dock inte så mycket smink runt ögonen då jag har fransförlängning men när fransarna börjar lossna precis innan påfyllning i slutet av en månad så kommer den helt klart att komma till användning. Sen gillade jag verkligen NYX ”buttergloss”. Tyckte att det var lagom tjockt och sådär härligt krämigt på läpparna. Deras produkter går att köpa på bland annat nelly.com, eleven.se och bangerhead.se.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss