Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

När man stannar upp i vardagen

I fredags hittade jag dessa tre såhär. Ni vet när man blir sådär varm i magen och bara känner sig så enormt lyckligt lottad? Den känslan är helt ovärderlig. Jag har världens bästa familj. Och att vi bara är 19 och 21 år och att hundarna fortfarande är småttingar gör mig ännu lyckligare – för då vet jag att vi har hela livet framför oss att dela ihop.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss