Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Påfyllning av fransar hos bästa Emelie

I lördags umgicks jag med Emelie och då passade vi också på att fylla på mina fransar lite. Vi körde på Dböj i maxlängd 12 som vanligt och jag kunde inte ha varit nöjdare. Känner mig såå fin igen med långa, mörka fransar. Jag har varit hos många olika fransteknologer men aldrig varit så nöjd som jag blir hos Emelie. Dessutom jobbar hon snabbt och proffsigt och är en helt underbar människa att umgås och prata med. Världens góaste!

Priset på ett nyset är 750:- och då ingår också ett gratis påfyll inom två veckor. Baserat på hur mycket fransar man sedan har tappat inför nästa återbesök så kostar ett påfyll 350:- eller 450:-. Dessa priser är extremt bra med tanke på att hon faktiskt gör fransar på salong! Salongen ligger i Stenungssund som ligger cirka en halvtimme utanför Göteborg och det går mycket bussar och tåg dit. Jag tog mig dit på runt 25 minuter med tåg!  

Vill ni se fler före/efter-bilder på fransar (eller hår för den delen) så hittar ni Emelies blogg HÄR och hennes instagram HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss