Gabriella Joss Gabriella Joss
ShoppingSkönhet

Tikei.se

Som jag skrev tidigare så är jag numera väldigt noga med vilka produkter jag använder i mitt ansikte och efter att bästis tipsade mig om Tikei.se så kunde jag inte låta bli att lägga en beställning. Hon har använt deras produkter sedan länge tillbaka och alltid talat SÅ bra om bland annat deras foundation och med tanke på att hon är grym inom smink så litade jag på henne och FY så rätt hon hade. I min beställning fick jag även med massor med tester vilket jag tycker är SÅ bra då man kan testa sig fram till sina personliga favoriter utöver det man själv har beställt. Sminket känns fräscht och luktar väldigt neutralt vilket enligt mig är positivt då jag hatar produkter som doftar starkt av kemikalier och parfym. Min absoluta favorit i min beställning är faktiskt foundationen (den som bästis rekommenderade). Den är så lätt att applicera, täcker bra och man kan lägga lager på lager utan att det blir kakigt för att få till det resultatet man vill ha just den dagen. Jag beställde även en concealer men med tanke på hur bra foundationen täcker så behövdes inte den alls.

Det jag tyckte var svårt att välja via hemsidan var färgen då dom har olika underton och enorma mängder nyanser att välja bland. Jag tog Neutral 3 och den passade jättebra på mig förutom att den var liiiite ljus. Men det kommer nog att jämna ut sig till hösten när jag blir lite blekare och tills dess använder jag lite solpuder ovanpå. Man känner också verkligen att huden ANDAS trots att du har foundation. Så himla skön känsla! Och den torkar inte heller ut huden som jag upplevt att många andra mineralfoundations gör. ALLA tummar upp för den!

Jag har inte hunnit testa så många av produkterna ännu då jag som sagt beställde en hel del! Men foundationen är med handen på hjärtat den BÄSTA jag har testat någonsin och deras läppbalsam är också jättehärligt på läpparna och gör dom mjuka och fylliga. Rouget har jag också hunnit testa och det är rikligt pigmenterat och håller hela dagen. Dessutom är färgen på det jag beställde så himla fint i nyanser av rosa och rött! Lovar att återkomma med recension på de andra produkterna när jag har testat dom! Är så himla nöjd och dom har även fri frakt och skickar varorna redan samma dag som du lägger din beställning! Hur bra?! Har ni testat Tikeis produkter? Vad tyckte ni?

Ni hittar hela sortimentet HÄR.

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss