Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

Coozie.se

Jag fick hem ett helt underbart paket med lite inredning och hemmafix från coozie.se och jag är så nöjd! Kopparna kommer vara perfekta att dricka té ur nu under hösten och téboxen kommer stå perfekt i vårt kök! Har redan fyllt den med underbara chaitéer och några andra favvisar.

Lyktorna kommer jag förmodligen att ställa i vardagsrummet när allt är klart där. Kommer bli så himla fint! Jag har beställt från coozie.se en gång tidigare och mer om det kan ni läsa HÄR. //I samarbete med coozie.se

Är ni sugna på att klicka hem lite nytt så kan ni ange koden ”Gabriella20” i kassan och få 20% på hela köpet. Koden gäller fram till den 20/10. Stor kram!

Vad tycker ni om leveransen? Visst var den helt underbar?! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss