Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saturday

Hej på er!

Idag klev jag upp tidigt, fixade lite med bloggen och fick sedan skjuts av F till centralstationen för att ta tåget till Stenungsund där jag fixade håret hos bästa Emelie. Vi körde på en mörk ombre denna gång och ni kan se lite av den på bilderna. Bättre bilder och före/efter kommer såklart! När jag kom hem ringde jag upp bästis direkt och vi har pratat om allt mellan himmel och jord fram tills nu. ÄLSKADE BESTIE vad jag saknar dig. 

Våra vovvar är förresten helt förstörda då dom knappt får umgås nu när Zelda är på höglöpen. Hon har börjat gömma sig i min väska och jag hittade henne i hallen som ni ser på första bilden. Hur söt?! Min lilla, lilla tjej som inte är så liten längre. 

Nu ramlade precis F in genom dörren efter att ha jobbat hela dagen. Han är så duktig och imorgon väntar ännu en arbetsdag för hans del. Känns som om han aldrig är ledig nästan, haha. Dags att slänga ihop lite middag och sedan bara mysa i soffan framför Prison Break. Kärlek till er!

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss