Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Pannkaksfrulle och stressig söndag

Godmorgon fina!

Här hemma stressade vi iordning en pannkaksfrukost trots att F jobbar idag. Det blev en lite enklare variant än vanligt och vi hade inte tid att skära så mycket frukt och fixa som vanligt – men gott var det ändå!

Nu har F åkt iväg till jobbet och jag ska göra mig iordning och springa ut med hundarna innan det är dags för ett litet besök för att fylla på mina fransar. Sedan ska jag försöka hinna sola lite solarium och sen möta upp fina Helene för en fika! Ska bli så himla mysigt. 

Jag skulle förresten behöva tips på bra veterinärer i Göteborg. Så kommentera gärna om du vet var man ska gå och var man absolut inte ska gå. Hade betytt mycket för mig! 

Önskar er alla en helt underbar söndag och ett fint slut på veckan!  

Frulle när den är som bäst

Och gårdagens mys framför Prison Break. Vi har kommit till delen där dom har rymt ut och missat planet och det är SÅ spännande. Vi är typ 10 år efter alla andra då serien kom 2003 men den är sååå bra, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss