Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

Recension av ghd eclipse

Ni hittar den HÄR.

Klickade hem en plattång från nelly.com efter att ha varit utan plattång i över ett halvår! Jag har haft detta märke tidigare och det är helt klart det bästa på marknaden. Jag fick betala runt 2000:- för min och den är väl värd sina kronor. Man kan även locka håret rätt enkelt med den vilket enligt mig också är  en fördel. Snygg är den också och kommer passa perfekt hemma hos oss i vår annars vääääldigt vita miljö, haha. Vad använder ni för plattång?

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss