Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Ur vår varukorg

Många tycker att det är intressant att se vad som åker ner i vår varukorg och här ovan kan ni se ett urplock av vad vi brukar få med oss hem när vi handlar. HÄR kan ni också läsa ett tidigare inlägg om det. Ber om ursäkt för mörka bilder men klockan var såå mycket när vi kom hem och jag orkade inte ta ut allt ur kylen dagen efter och fota om det, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss