Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Naturalbox

Fick hem en NATURALBOX för ett par dagar sedan och jag är SÅ nöjd med innehållet. Alla produkter från Renée Voltaire är favvisar här hemma och det ska bli så roligt att testa Himalaya-saltet. Chipsen är redan provade och smakade faktiskt riktigt gott! Över alla förväntningar. HÄR kan ni klicka hem en egen box eller läsa mer.  

Denna chokladen hängde också med och var riktigt god!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss