Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

New in from H&M

Det var längesedan jag klickade hem något från H&M nu men för ett par dagar sedan så landade min senaste beställning i brevlådan. Tre enkla toppar med snygg ringning som passar perfekt till vardags och ett lite finare linne med knappar baktill. Älskar! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss