Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Den senaste tiden

Hej vänner!

Jag är sämst på att uppdatera, jag vet! Men jag har haft såå mycket att göra på senaste att jag inte ens har hunnit med att pussa på min man eller plocka ur diskmaskinen. Är helt trött i huvudet men njuter ändå av tillvaron till fullo! Älskar livet just nu!

Denna vecka har iallfall varit himla produktiv och jag har jobbatjobbat, varit sjuk i migrän i måndags (fy), fikat med góa Helene och fått fina fransar hos Eyemazing lashes

Om man inte räknar med att jag har haft en SÅ dålig hår/hydag idag (tjejer, ni vet var jag menar) så har jag hunnit med att jobba 10 timmar, svänga förbi veterinären med Zelda och sola lite solarium. Blev hela 25 minuter och det var såååå skönt och framförallt välbehövligt. Passade på att prata i telefon med både bästis och mami också under tiden. Ännu mer välbehövligt!

Ska strax städa iordning lite här hemma trots att klockan är så mycket och sen bara krypa ner bredvid F och soooova. Imorgon jobbar jag 8-17 och sen ska jag hem, blogga och fixa. På fredag är jag ledig och på kvällen har jag AW och sedan ska jag upp vid sex morgonen efter för att återigen jobba under lördagen. 

Hoppas ni har haft en fin onsdag! Stor kram till fina er!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish