Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tatuering nummer fem

Det är så jäkla dags för mig för ännu en tatuering. Det skulle bli min femte och jag är så sugen på en drömfångare i nacken eller en liten text precis under bröstet. Ett ankare skulle jag också kunna tänka mig. Något jag kom att tänka på är att jag idag faktiskt har tre hjärtan på huden. Hur sjukt?! Ett bakom örat, ett på revbenen och ett på foten. Har till och med fyra! För den jag har på armen avslutas också med ett hjärta, haha. Men jag älskar hjärtan, och skulle jag göra en drömfångare ska jag gömma in massor med hjärtan även i den. Vad kan ni rekommendera för tatueringsstudio?

På bilden nedan hade jag precis tatuerat mig i Barcelona. Inte världens finaste bild och ett hårstrå har fastnat i salvan + att det ser ut som att jag har bristningar (det är ett märke från min bikini som jag knöt runt lite för hårt för att inte få ränder runt nacken) men var så nöjd med den. Ler varje gång jag ser den bara för att resan var så härlig, fri och fylld med skratt, goda drinkar och sol. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish