Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Klick Klick

Kunde inte motstå denna dröm från NELLY. Den svarta är påväg hem till mig nu och jag tror att jag ska bära den på torsdagkväll när jag ska ut med jobbet! Kommer dock att klä ner den lite med en kofta över skulle jag tro. Finns HÄR.

Annars känns livet liiite för underbart nu och schemat är fullspäckat. Igår stod sushi och fika på schemat med fina Emelie. Ikväll ska jag ha fikamys med älskade Helene och imorgon ska jag få fransar och snacka skit med bästa Mia. På fredag ska jag ha myskväll med min F och på lördag ska jag på party. Därimellan ska jag klämma in jobb, bloggjobb, solarium, gym, mys med hundar, matlagning, städning och annat som måste göras. Men finns det något jag älskar så är det att ha många bollar i luften. Och snart bär det av till Uppsala för en helhelg med min saknade mamma och efter det till Stockholm för att skriva på avtal för lite nytt på bloggfronten. Puss på mitt liv.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish